koest x kunst

Koest houdt van kunst. Bereikbare kunst. Kunst om je heen, in je interieur of voor onderweg. Kunst waar je blij van wordt.

Mix & Match met ‘Green House’

Kies een wandpaneel en mix er bijpassende kussens bij.

Mix & Match met ‘Soulshimmer’

Kies een wandpaneel en mix er bijpassende kussens bij.

Onze collecties

Ontdek hier onze kussens, allemaal bedrukt met beroemde internationale én minder beroemde maar daardoor misschien meer unieke regionale kunst.

Het perfecte cadeau:
Kussens direct naar de ontvanger!

Kussens zijn een perfect cadeau voor elke gelegenheid!
Wij sturen ze direct naar de ontvanger, snel en gemakkelijk.

Een reis door kunststromingen

Een reis door kunststromingen

Kunst is een voortdurende dialoog tussen tijdperken, culturen en ideeën. Bij Koest draait het om het vertalen van kunst naar textiel, en we laten ons inspireren door diverse kunststromingen uit het verleden en heden. In deze blog nemen we je mee op een reis door de verschillende kunststromingen die de wereld hebben gevormd.

Kunstwoordenboek; essentiële kunsttermen uitgelegd

Kunstwoordenboek; essentiële kunsttermen uitgelegd

Dit A tot Z kunstwoordenboek biedt een overzicht van de meest voorkomende termen in de kunstwereld, van technieken en stijlen tot belangrijke concepten. Dit woordenboek is een waardevolle bron voor kunstenaars, studenten en kunstliefhebbers die meer willen leren over kunstterminologie.

5 creatieve manieren om kunst in je interieur te verwerken

5 creatieve manieren om kunst in je interieur te verwerken

In een moderne inrichting draait alles om strakke lijnen, minimalisme en het gebruik van neutrale kleuren. Maar hoe zorg je ervoor dat je ruimte niet kil of saai aanvoelt? Kunst kan hierin een hoofdrol spelen! In deze blog laten we je zien hoe je met kunstwerken op kussens en wandpanelen je moderne interieur kunt verrijken, zonder de balans te verstoren.

Binnenkort verkrijgbaar

New Life

Een collectie kunstwerken die geboorte en ouderschap vieren.
Prachtige vloeiende lijnen en warme kleuren.

Om deze website optimaal te kunnen gebruiken hebben we cookies nodig. Door verder te gaan ga je akkoord met deze cookies.   Meer info